Pitkä yhteistyö perustuu laadukkaisiin tuotteisiin

ISS Ravintolapalveluilla on paljon erilaista ravintolatoimintaa aina pienestä kioskista isoon tehtaaseen. Chipsters Food on toimittanut ISS Ravintolapalveluille kalatuotteita jo yli viiden vuoden ajan. ISS:lle tärkeää on Chipstersin tuotteiden Sydänmerkit sekä vastuullinen tuotanto.

Main Image

ISS Palvelut on monipalveluyritys, joka tarjoaa siivouspalveluita, kiinteistönhoitoa ja ruokapalveluita.

– Olemme nykyään hyvinkin vahva toimija myös ruokapalveluiden alalla, kertoo ISS Ravintolapalveluiden tuotepäällikkö Terhi Paldan.

– Meiltä löytyy ravintoloita aina sairaalan kanttiinista ja pienestä kioskista isoon tehtaaseen, jossa valmistetaan 5 000 eri ruokaa, kertoo ISS Ravintolapalveluiden asiantuntija Pasi Tuomiranta.


Pitkä yhteistyö perustuu laadukkaisiin tuotteisiin

Yhteistyön alussa Chipsters sai hyvin nopeasti kiinni siitä, mitä ISS Ravintolapalvelut toivoo kalatuotteilta. ISS:n ja Chipstersin pitkäaikainen yhteistyö perustuu Paldanin mukaan juuri laadukkaisiin tuotteisiin.

– He olivat halukkaita tekemään meille tarvitsemiamme tuotteita. Meillä on vuodessa tietty määrä reseptejä, joille haemme Sydänmerkkiä. Chipsters hakee tuotteita Sydänmerkillä ja me voimme tarjota niitä eteenpäin asiakkaillemme, Paldan sanoo.

– Keittiömestarit ovat yleensä kaikki vähän sellaisia propellipäitä, jotka miettivät, miten annoksista saadaan vielä parempia. Chipsters pystyy vastaamaan heidän tarpeisiinsa hyvin, Tuomiranta hymyilee.


"Chipsters on meille hyvä ja luotettava kumppani"

Yksi tärkeä tärkeä asia ISS Ravintolapalveluille on ruoan vastuullisuus ja ympäristövaikutukset. Raaka-aineita valitessa ollaan hyvin tarkkoja siitä, että kala on vastuullisesti kalastettua tai kasvatettua. Hiilijalanjäljen on oltava mahdollisimman pieni. Kaikki käytettävät ainesosat ja tuotteet, mitkä Suomessa vain pystytään tuottamaan, ovat suomalaisia.

– Haluamme tarjota suomalaista lähiruokaa ja siitä tehtyjä erilaisia komponentteja. Se on meidän vahvuutemme ja Chipstersiltä saamme sitä, mitä pyydämme, Tuomiranta painottaa.

– Chipsters on meille hyvä ja luotettava kumppani. Kala maistuu, koska toiminnan takana ovat ammattilaiset. Se on meille tärkeää, että töissä ovat ammattialaiset, jotka osaavat siitä omasta erikoisalastaan vielä meitäkin enemmän, Paldan kiteyttää.