Vegaanimajoa jokaiseen pöytään

Main Image
Coleslaw-salaattia

Chipsters Vegaanimajo on vegaaniseen ruokavalioon sopiva, majoneesinkaltainen ja -makuinen kastike. Täyteläisen makunsa ansiosta Vegaanimajo maistuu myös kaikille muillekin herkuttelijoille. Kuten testimaistajan suusta kuultiin: ”Maistuu ihan oikealta majoneesilta!”

Vegaanimajomme on suomalainen tuote, joka on kehitetty ja valmistetaan omassa, perinteikkäässä Porvoon herkkukeittiössämme. Raikkaan maun salaisuus on oman tuotekehityksemme ainutlaatuinen resepti, jossa on käytetty vain parhaita raaka-aineita. Mausteista mm. inkivääri, mustapippuri ja chili antavat tälle majolle mukavaa makua.

Herkullinen majo sopii monenlaiseen käyttöön sellaisenaan, mutta tuotteen muokkaaminen omiin tarpeisiin, oman inspiraation mukaan onnistuu helposti. Vegaanimajo taipuu makunsa puolesta myös kalan ja äyriäisten kanssa käytettäväksi.

Suomen kokkimaajoukkueen joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi toteaa Vegaanimajosta: ”Soijaton on aika kova juttu! Tuote sopii kaikille ruokailijoille, ja myös allergikoille. Halutessasi voit vatkata Vegaanimajon auki, jolloin koostumus muuttuu kastikemaiseksi. Monenlainen jatkomaustaminen ja tuunaaminen on helppoa, koska majon maku on mukavan neutraali ja raikas.”

  • Maidoton, laktoositon, soijaton, gluteeniton, kananmunaton
  • Pakkauskoko riittoisa 2,5 kg:n sanko
  • Säilyvyys 120 vrk.
  • Chipsters Food -tuotenumero: 66424

Tämän kevään vegaaniuutuuksiamme ovat ruokabanaanipihvi ja Mausteinen Vegenappi, joiden kaikkien vierelle vegaanimajo sopii hyvin. Kysy lisää myyjältäsi!

Vinkki: Lisää pikkuperunoiden päälle Vegaanimajoa, tuoreita yrttejä, pikkelöityä punasipulia ja porkkanaa, saat herkullisia suupaloja. Makua ja mukavan rapeaa suutuntumaa antavat myös parsan nuput ja tuorekurkku!

Punasipulia ja majoneesia pikkuperunan päällä

”Maistuu ihan oikealta majoneesilta!”

Hampurilainen